Nieuws

Belgische top straatvoetbal showen hun kunsten in Brussel

Niet enkel onze Rode Duivels gooien hoge ogen op Europees en internationaal vlak. Ook de Belgische ‘street soccer scene’ behoort momenteel tot de beste van de wereld. Onze topspelers zijn erg populair en worden her en der gevraagd om hun kunsten te tonen.

Lees meer →

Word een '5 star player'

NIEUW: dit jaar kan je een ster winnen per deelname aan een tornooi (kwalificatie of stadsfinale, in eender welke stad). Wie 5 tornooien speelt, wint...

Lees meer →

Belgische top straatvoetbal verzamelt in Brussel op 2 april.

Niet enkel onze Rode Duivels gooien hoge ogen op Europees en internationaal vlak. Ook de Belgische street soccer scene behoort momenteel tot de beste van de wereld. Onze topspelers zijn erg populair en worden her en der gevraagd om hun kunsten te tonen.

Lees meer →

Winnaars nationale ranking 2013

Op het einde van het jaar worden ook de winnaars van de nationale ranking beloond. Zij zijn onze 'Street Heroes' van 2013 omdat ze gedurende het hele jaar het meeste punten verzamelden in de verschillende tornooien.

Lees meer →

Aless wordt Belgisch kampioen Panna!

Vilvoorde, 01/10/13. Op zaterdag 28 september is Alessandro Marchese, bij het straatvoetbalpubliek beter gekend onder de naam Aless, Belgisch kampioen pannavoetbal geworden. In de finale was het Belgische street - talent uit Namen net iets sterker dan de Antwerpse balgoochelaar Mourad El Bakkali. Oostendenaar Martijn Debbaut mocht het podium in de elitecategorie vervolledigen. Hij won de kleine finale tegen Mohamed Reda, of M10 voor de mensen uit de straatvoetbalwereld.

Lees meer →

Andere ingang !!!

Hier vind je het plan van de nieuwe ingang van deze jaar

Lees meer →

Word de held van de panna arena!

Doe mee aan onze tornooien, win punten voor de nationale ranking en eindig als Belgisch Kampioen.

Sitemap Spelregels Pers Disclaimer Yappa

Yes/No dialog

Content dialog