Nieuws

Straatvoetballers ontpoppen zich tot échte Street Heroes tijdens nationale panna competitie

Finale in Brussel op 17 april Solidariteit, tolerantie, wederzijdse verstandhouding en fair play. Waarden die meer dan ooit belangrijk zijn in onze maatschappij. ENGIE Street Heroes doet daar wat aan. Voor de vijfde keer op rij wordt het Belgian Panna Championship georganiseerd. Panna watte? De puurste vorm van straatvoetbal. Want wist je dat België de bakermat vormt voor street soccer?

Lees meer →

Interessante Feiten

We zijn vrijdag, het weekend staat voor de deur en wij zouden graag een paar zaken met jullie delen. Wisten jullie dit?

Lees meer →

De eerste kwalificatie tornooien zitten er op!

Zowel in Leuven, Brussel en Vilvoorde zijn er volgende week tornooien, vergeet je niet in te schrijven op http://streetheroes.be/nl/registreren.

Lees meer →

Annulatie van het tornooi in Brussel Noord

Door de gebeurtenissen van Dinsdag 22 maart voelen we ons genoodzaakt het kwalificatie tornooi in Brussel Noord van 29 maart te annuleren. Van zodra we een nieuwe datum hebben, kan u het terugvinden op onze website.

Lees meer →

Drop Your Skills

Het nieuwe seizoen van Engie Street Heroes komt eraan! Dit jaar zal je kunnen meedoen aan panna tornooien in 15 verschillende steden. De inschrijvingen zijn reeds geopend. Als opwarming kunnen jullie exclusieve Panna Streetz t-shirts winnen met de #dropyourskills contest!

Lees meer →

Uitslagen Belgian Panna Championship

Afgelopen zaterdag 26 september vond in Antwerpen het Belgian Panna Championship plaats! Hier vind je de Top 4 van elke categorie.

Lees meer →

Word de held van de panna arena!

Doe mee aan onze tornooien, win punten voor de nationale ranking en eindig als Belgisch Kampioen.

Sitemap Spelregels Pers Disclaimer Yappa

Yes/No dialog

Content dialog